The Polaroid Of The Day

1

Huub Koch (1956) koos sinds 2014 voor een kleurloos bestaan. Op Facebook plaatst hij regelmatig ‘The Polaroid of The Day’. Op Weblog Zichtbare Zaken blogt hij bij vlagen. http://www.zichtbarezaken.nl. The Polaroid of The Day is een onderzoek naar de beeldenstroom waarin wij leven. Soms gaat het om persoonlijke beelden, een andere keer om beelden uit ons collectieve visuele geheugen. Het verzamelen van beelden is een verhaal op zich. De drijfveren daartoe dienen bevraagt te worden. Dit laatste zal gestalte krijgen in een keuze uit de verzameling, die inmiddels 1700 beelden omvat, en middels essays verdieping krijgen. Zie ook het gerelateerde essay Zwemmen in de Beeldenstroom uit 2007.

Meer albums vind je op Huub Koch’s Flickr-account. Hieronder een keuze uit het album The Polaroid Of The Day 1.

Polaroid Of The Day 1

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

2

4 gedachten over “The Polaroid Of The Day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *